• تاریخ انتشار : 1402/12/23 - 08:34
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

تجلی همکاری بین بخشی با اجرای طرح «رازهای تندرستی در 5 دقیقه» ویژه دانش آموزان مقطع ابتدایی در شرق تهران

با هدف فرهنگ سازی و ارتقاء سواد سلامت دانش آموزان مقطع ابتدایی « طرح رازهای تندرستی در 5 دقیقه» در مدارس تحت پوشش مرکز بهداشت شرق اجرایی شد.

دکتر فریدون فر رییس مرکز بهداشت شرق در خصوص اجرای این طرح گفت: سواد سلامت در واقع میزان ظرفیت هر فرد برای کسب، درک و فهم مربوط به سلامت برای تصمیم گیری و عمل مناسب می باشد. از آنجایی که امر فرهنگ سازی و ارتقاء سواد افراد جامعه بهتر است از دوران کودکی نهادینه شود، مرکز بهداشت شرق پیرو نشست های مشترکی که در شهریور ماه 1402 با ادارات آموزش و پرورش مناطق شرق تهران به منظور هماهنگی، حفظ و ارتقاء ایمنی و بهداشت دانش آموزان در مدارس برگزار نمود، برنامه ریزی لازم برای ارائه آموزش های بهداشتی درزمینه خودمراقبتی و بهداشت به صورت منظم و مدون ویژه تمام مدارس ابتدایی را نیز مصوب نموده که پس از مذاکرات و اقدامات انجام شده توسط واحد آموزش و ارتقاء سلامت باتوجه رابطه دوستانه معلم و دانش آموزان مقطع ابتدایی و پذیرش آموزش ها از معلم خود، طی طرحی تحت عنوان « رازهای تندرستی در 5 دقیقه» آموزش ساده ترین و در عین حال مهم ترین نکات بهداشتی به دانش آموزان پایه ابتدایی با کمک معلمین محترم در 5 دقیقه ابتدای شروع کلاس برنامه ریزی گردید.

وی افزود:  از جمله موضوعات آموزشی در این طرح کوله پشتی، طرز صحیح خودکار گرفتن و نحوه صحیح نشستن(ارگونومی دانش آموزان) ، صبحانه سالم، پدیکلوز، بهداشت فردی، آنفلوآنزا، چاقی، سلامت دهان و دندان، حیوان گزیدگی، اهمیت خواب و استراحت، اهمیت ورزش و تحرک بدنی، مهارت های زندگی، استفاده، استفاده صحیح از نخ دندان و ... می باشد.

در پایان دکتر فریدونفر ضمن تشکر از همکاری اداره آموزش و پرورش در اجرای این طرح، سلامت آینده سازان کشور را از جمله اهداف حوزه سلامت و بهداشت بیان نموده و از قدم های گذاشته شده در این زمینه ابراز امیدواری نمود.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی,اخبار شهر سالم