روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران
آموزش تغذیه سالم در آشپزخانه کیهان؛ تأکید بر استفاده صحیح از نمک یددار
آموزش تغذیه سالم در آشپزخانه کیهان؛ تأکید بر استفاده صحیح از نمک یددار
با هماهنگی کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شرق تهران، برنامهای آموزشی ویژه مدیران پشتیبانی و پرسنل آشپزخانه روزنامه کیهان روز سهشنبه ۱۳ خردادماه برگزار شد.
این جلسه آموزشی که با تدریس دکتر اکرم بارگیر، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز، با هدف ارتقای آگاهی درباره نحوه صحیح استفاده و نگهداری از نمک یددار، و همچنین پیشگیری از بیماریهای ناشی از کمبود ریزمغذیها، بهویژه ید، اجرا گردید.
دکتر بارگیر بر لزوم استفاده از نمک یددار تصفیهشده، خصوصاً در مراحل قبل از پخت و حین طبخ غذا، تأکید نمودند.همچنین به نقش تغذیه صحیح در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر از جمله پرفشاری خون، بیماریهای قلبیعروقی و اختلالات تیروئیدی پرداختند.
این آموزش در راستای اجرای برنامههای بهبود تغذیه و ارتقاء سلامت محیط کار انجام شده و از سوی شرکتکنندگان مورد استقبال قرار گرفت.




نظر