• تاریخ انتشار : 1404/04/31 - 11:09
  • بازدید : 115
  • تعداد بازدید : 110
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

دیابتی‌ها؛ با تغذیه هوشمندانه مهارت بیشتری آموختند.

                                      دیابتی‌ها؛ با تغذیه هوشمندانه مهارت بیشتری آموختند.

دوشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۴، کمیته امداد امام خمینی (ره) جلسه‌ای آموزشی با عنوان «تغذیه در بیماران دیابتی» ویژه پرسنل برگزار کرد. در این جلسه که با حضور فاطمه  شیخ‌حسین، کارشناس واحد تغذیه، برگزار شد، ابتدا شرکت‌کنندگان با بیماری دیابت و انواع آن (نوع ۱ و نوع ۲) آشنا شدند، سپس اهمیت تغذیه سالم و رژیم غذایی مناسب—شامل انتخاب کربوهیدرات‌های پیچیده، پروتئین‌های کم‌چرب، چربی‌های سالم و مصرف سبزیجات و لبنیات کم‌چرب—برای پیشگیری و کنترل دیابت مورد بررسی قرار گرفت در ادامه، علائم شایع دیابت مانند تشنگی، تکرر ادرار و کاهش وزن غیرعادی بیان شد و در پایان مدرس به سوالات مددجویان پاسخ داد.

این جلسه نقشی موثر در افزایش آگاهی مددجویان درباره نقش تغذیه در مدیریت دیابت ایفا کرد؛ همچنین بر اهمیت نظم در وعده‌های غذایی و اجتناب از قندهای ساده تاکید شد، مواردی که با توصیه‌های مرجع تغذیه‌ای معتبر همسو هستند. در نهایت، این آموزش گامی موثر در بهبود سبک زندگی و سلامت مددجویان خواهد داشت.

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,سمعی بصری,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 158729
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن