پایش سلامت کارکنان پژوهشکده میراث فرهنگی و گردشگری
دوشنبه 8 آبان ماه 1402، پیرو تکمیل معاینات و پایش سلامت در قالب بسته پایه سلامت کارکنان دولت ، کارشناسان واحد تغذیه مرکز بهداشت شرق تهران با هماهنگی کارشناسان واحد بهداشت حرفه ای شرق با مدیریت پژوهشکده میراث فرهنگی و گردشگری کارشناسان علوم تغذیه و رزیم درمانی علوم تغذیه با حضور در این پژوهشکده با انجام مشاوره فردی کارکنان این مرکز شاخص توده بدنی کارکنان این مرکز را استخراج و به افراد دارای بیماری زمینه ای و مبتلا به بیماری های واگی _ دیابت – فشار خون و ... توصیه ها و دستورات تغذیه ایی لازم را ارائه نمودند.
نظر