• تاریخ انتشار : 1403/03/21 - 08:04
  • بازدید : 137
  • تعداد بازدید : 134
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

مرکز بهداشت شرق تهران یکی از مراکز فعال در عرصه جوانی جمعیت در دانشگاه معرفی شد.

در دومین آیین تجلیل از حامیان خانواده و جوانی ایران اسلامی، برگزیدگان و فعالان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند

 

برگزاری دومین آیین تجلیل از حامیان خانواده و جوانی ایران اسلامی

مرکز بهداشت شرق تهران یکی از مراکز فعال در عرصه جوانی جمعیت در دانشگاه معرفی شد.

 

در دومین آیین تجلیل از حامیان خانواده و جوانی ایران اسلامی، برگزیدگان و فعالان طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

 

دومین آیین تجلیل از حامیان خانواده و جوانی ایران اسلامی با حضور معاونان بهداشت، درمان، دانشجویی و فرهنگی، احمد قیومی فرماندار تهران، دکتر زهره جعفری مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری تهران و جمعی از مسئولان روز گذشته 20 خرداد ماه در تالار امام علی(ع) دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمدرضا سهرابی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه دانشگاه از ستاد تا صف در راستای تحقق برنامه‌های طرح حمایت از خانواده و جوانی ایران اسلامی اظهار کرد: برای اجرای بندهای ابلاغی این طرح دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با رعایت تمام موارد قانونی، عملکرد مناسبی را در کارنامه اجرایی خود ثبت کرده است.

وی از کسب رتبه اول دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در سطح استان تهران برای اجرای طرح جوانی جمعیت خبر داد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه با بیان اینکه درصد مصوبات اجرا شده در طرح جوانی جمعیت در دانشگاه بیش از 94 درصد را به خود اختصاص داده اضافه کرد: بخش‌های ناتمام این طرح نیز در حال اجراست.

دکتر سهرابی عملکرد جلسات کمیته‌ها تا پایان اسفند 1402 را تشریح کرد و توضیح داد: برای طرح جوانی جمعیت در دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی  99 کمیته تشکیل و 525 مصوبه تصویب شده و 497 مورد از این مصوبات به مرحله اجرا رسیده است.

بررسی شاخص‌های طرح جوانی جمعیت بخش دیگری از سخنان معاون امور بهداشتی را به خود اختصاص داد.

وی به افزایش 28 درصدی تعداد زوجین آموزش دیده در کلاس‌های آموزش هنگام ازدواج اشاره کرد و گزارشی از روند روبه تزاید درصد مربیان آموزش دیده، برنامه آموزشی، پوشش مراقبت‌های بارداری، تعداد مادران شرکت کننده در کلاس آمادگی زایمان، مشاوره فرزندآوری، غربالگری زوج‌های با مشکل باروری در سطح یک و تعداد جنین‌های متولد شده‌ای که تحت مشاوره‌های سقط مراکز نفس قرار گرفته‌اند را ارایه داد.

دکتر سهرابی ضمن مقایسه شاخص اعمال جراحی سزارین بین سال‌های 1401 و 1402 توضیح داد: با توجه به اینکه بیمارستان‌های دانشگاه مراکز ارجاعی سطح کشور هستند، یک و 16 صدم درصد کاهش سزارین در مقایسه با سال گذشته رقم قابل توجهی است و این عدد در زمینه افزایش زایمان طبیعی نخست‌ زا، زایمان بی‌درد و کاهش اندکس مورتالیتی کیفیت در مراقبت‌های بارداری به شکل قابل توجهی رشد داشته است.

معاون بهداشت دانشگاه در ادامه از افزایش 73 درصدی اعضای هیئت علمی آموزش دیده دوره‌های معرفت‌افزایی در راستای اجرای قوانین جوانی جمعیت در دانشگاه خبر داد و گفت: این درشرایطی است که درصد مراکز درمان ناباروری دولتی عقد قرارداد با بیمه پایه 100 درصد رشد داشته است.

تکریم زوجین و مربیان در مراکز آموزش هنگام ازدواج با هدف ارج نهادن به تشکل خانواده، تقدیر از مراقبان سلامت و بهورزان، افزایش درصد رسیدگی به شکایات در سامانه 190 با موضوع حمایت از خانواده و افتتاح باشگاه فرهنگی خانواده بخش دیگری از گزارش دکتر سهرابی را به خود اختصاص داد.

وی اضافه کرد: کسب رتبه دوم در رویداد جایزه ملی جوانی استان تهران و تدوین گرنت ویژه حمایت از طراحی جوانی جمعیت از دیگر افتخارات دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در راستای طرح مذکور است.

 

دکتر سهرابی به اقدامات خانه‌های مشارکت اشاره کرد و افزود: فعالیت‌های این مراکز، تمرکز بر افزایش مشارکت مردمی و جلب همکاری بین‌بخشی برای اجرای طرح‌های قانون فرزندآوری است.

دکتر رضا زندی معاون درمان دانشگاه نیز در این نشست با بیان اینکه طرح‌های قانون حمایت از فرزندآوری با جدیت در دستور کار دانشگاه است اضافه کرد: تمامی امکانات دانشگاهی در حوزه‌های مختلف پای کارند تا خدمات ویژه‌ای به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای اجرای بی کم و کاست این طرح اجرا شود.

وی از کاهش سزارین‌های تقویمی خبرداد و این دستاورد ارزنده را حاصل تلاش‌های بخش بهداشت و درمان دانشگاه دانست.

به گفته معاون درمان دانشگاه برای برون رفت از بحران جمعیت باید فعالیت‌های بین بخشی پررنگ‌تر شده و حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی نیز پای کار باشند.

دکتر سمیه اسماعیلی معاون امور دانشجویی و فرهنگی و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی نیز در این نشست از تلاش‌های کارگروه و کمیته‌های طرح جوانی جمعیت برای تدوین و اجرای برنامه‌های منسجمی برای اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان خبر داد.

 وی گفت: تاسیس باشگاه فرهنگی خانواده ضمن اجرای برنامه‌های متنوع مثل تحکیم خانواده، ترویج ازدواج، پیشگیری از سقط و ترویج زندگی به سبک ایرانی و اسلامی از مهمترین نوآوری‌های دانشگاه در حوزه اجرای طرح‌های جوانی جمعیت است.

 

 احمد قیومی فرماندار تهران نیز در این مراسم با تاکید بر اینکه در بخش حاکمیتی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئله خانواده و جمعیت مورد توجه است افزود: اهتمام دولت سیزدهم تقویت بخش‌های مختلف طرح جوانی جمعیت متمرکز شده که در راس آن تلاش‌های دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی برای اجرای آن کم نظیر است.

 وی با بیان اینکه در مسئله ازدواج صرفا مسائل اقتصادی مطرح نیست اضافه کرد: ترغیب جوانان به ازدواج و تلاش برای پایداری آن دو موضوع جداگانه است.

 فرماندار تهران دانشگاهها را کانون شناسایی تحقیق و بررسی چالش‌ها و موانع ازدواج و فرزندآوری دانست و تسهیل در روند اجرای برنامه‌های جوانی جمعیت را ضروری عنوان کرد.

 وی اضافه کرد: دولت مردمی در جمهوری اسلامی خدمتگزار مردم، برآمده از مردم و برای مردم است بنابراین در راستای اجرای اهداف کشور، حاکمیت پیشتیبان مردم است.

 دکتر زهره جعفری مدیرکل دفتر زنان و خانواده استانداری تهران نیز در این نشست حضور فعال دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که از اولین روزهای شکل‌گیری ستاد حمایت از خانواده و جوانی ایران اسلامی در کنار مسئولان و مردم بودند قدردانی کرد و افزود: دانشگاهها بازوی قوی در کنار مسئولان برای اجرای طرح‌های جوانی جمعیت هستند.

وی ادامه داد: طرح‌های حمایت از خانواده و جوانی ایران اسلامی، تکالیف ویژه‌ای را برای شبکه‌ها بهداشت و مشخصا وزارت بهداشت درنظر دارد که دانشگاهیان در این زمینه در خط مقدم با حساسیت ویژه‌ای تلاش می‌کنند.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 143383
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن