• تاریخ انتشار : 1402/08/08 - 08:24
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

دانش آموزان مدارس ابتدای شرق تهران نحوه مصرف بهینه آب را آموزش دیدند.

در راستای افزایش آگاهی سفیران دانش آموزی با شعار « آب زندگی ،آب غذا، هیچ کس را از آب محروم نکنیم» و با هدف فرهنگ سازی مصرف بهینه آب در خانواده ها، با هماهنگی کارشناسان  واحد های آموزش و ارتقاء سلامت  و تغذیه مرکز بهداشت شرق و همکاری و همراهی مدیریت  شرکت آب و فاضلاب، منطقه 4 تهران  ، برنامه نمایشی و آموزشی با گروه نمایشی  شرکت آب و فاضلاب ویژه دانش آموزان پایه ابتدایی در دبستان دوره ابتدایی اشرفی اصفهانی برگزار شد. در این برنامه که با جشن  یاد گرفتن نوشتن کلمه آب دانش آموزان پایه اول همزمان شده بود، پس از اجرای نمایش عروسکی و ارائه مطالب آموزشی، مسابقه ای هم با موضوع مصرف صحیح آب برگزار و جوایزی به برندگان اهدا شد. گفتنی است ا قرار است ، ین برنامه با هدف فرهنگ سازی بین کودکان در زمینه استفاده بهینه از آب  در چندین آموزشگاه شرق تهران  نیز برگزار گردد.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی,اخبار شهر سالم

0 تعداد نظرات