• تاریخ انتشار : 1403/02/04 - 21:40
  • بازدید : 169
  • تعداد بازدید : 162
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

دومین نشست هم اندیشی طرح محله ارتقاء دهنده سلامت در شرق تهران

 

دومین نشست هم اندیشی طرح محله ارتقاء دهنده سلامت در شرق تهران

 دکتر فریدونفر رئیس مرکز بهداشت  شرق تهران با اشاره به اجرای طرح ارتقاء دهنده سلامت محلات گفت:

در اجرای موفقیت آمیز این طرح مشروعیت و مقبولیت را کنار هم باید داشته باشیم.

 

سه شنبه 4 اردیبهشت ماه 1403 همزمان با چهارمین روز از هفته ملی سلامت با  رویکرد به شعار سلامت خانواده مردمی سازی سلامت دومین نشست هم اندیشی آغاز طرح محله ارتقاء دهنده سلامت به سرپرستی دکتر امیر علی  فریدونفر رئیس  مرکز بهداشت شرق در معیت  کارشناس مسئولین ، مسئولین و کارشناسان واحد های درگیر برنامه در مرکز بهداشت شرق تهران  با حضور جمعی از همکاران در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت در محله های هاشم آباد ، اتابک و مینایی در معیت رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 15 و تنی چند از معتمدین و شورا یارهای این محلات  برگزار گردید.

  ابتدای جلسه  پس از صحبت های خدیجه یزدانپرست کارشناس این طرح در مرکز بهداشت شرق تهران در خصوص بیان محورهای اصلی طرح و محلاتی که قرار است این طرح در آنها اجرا گردد. دکتر فریدونفر  رئیس مرکز بهداشت شرق تهران در خصوص اجرای این طرح با اشاره به  شعار هفته سلامت که مردمی سازی  را سر لوحه قرارداده است. بیان کرد:  تنها با حمایت مسئولین رده بالا ی حکومتی و با بدست آوردن مقبولیت و مشروعیت در محلات می توان طرح را پیشبرد. وی افزود:  مشروعیت از طریق دستورالعمل ها و ابلاغیه های که از طرف مسئولین دست ما می رسد بدست خواهد آمد و مقبولیت با اعتماد سازی بین مردم و بدون این دو مقوله امکان اجرای طرح میسر نخواهد بود.

ایشان اشاره کردند که از بین 10 محور، ذکر شده در پروتکل  این طرح تنها دو مورد بسیار با اهمیت است: موضوع اول صحت ، و دومین موضوع امنیت در جامعه می باشد. در واقع سلامت و امنیت انسان ها دو اصل اساسی می باشد که برای این دو اصل باید به تقویت زیر ساخت ها ی موجود  بپردازیم و این از طریق همراهی سایر ارگان ها امکان پذیر خواهد بود.

دکتر فریدونفر در ادامه صحبت ها گفت: در کل استان تهران 4 محله جزء محله های ارتقاء دهنده سلامت است که از این تعداد 3 محله در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مرکز بهداشت شرق تهران است.که در این محلات مشکلات اولویت دار،  سوء مصرف مواد ، اضافه وزن و چاقی  از جمله مشکلات بهداشتی اولویت دار بر اساس نظر سنجی انجام شده در محلات توسط کارشناسان مراکز و پایگاه ها بدست آمده است . اما قطعا" در بحث مردمی سازی سلامت این مردم هستند که بهتر از هر کسی می دانند. مشکل محله شان چیست . بنابراین باید ببینیم مردم در این سه محله چه می گویند. پس نیاز است دوباره بر اساس صحبت مردم اولویت های مشکلات و معضلات هر محله استخراج گردد. و  در اجرای این طرح نمایندگان سایر ارگان ها مثل نیروی انتظامی ، شهرداری و.... نیاز است کنار ما باشد. هر چند که در  گذشته در تمامی مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت شرق تهران همکاران شهرداری یاریگر ما بودند. در این طرح هم نیاز  است بیشتر از قبل کنار ما باشند. رئیس مرکز بهداشت شرق تهران با اشاره به این همکاری گفت: ما دنبال راه اندازی خانه مشارکت مردم  در منطقه 15 مانند خانه مشارکت مردم  در منطقه 13 و 14 هستیم که در اولین فرصت  در این خصوص  اقدام خواهیم نمود.

 در ادامه این نشست مهندس حسین عرب رئیس اداره سلامت شهرداری منطقه 15 نیز  با تأیید صحبت های دکتر فریدونفر اضافه نمود، در مبحث پروزه های محله محور مخصوصا" مقوله سلامت مردم ، باید هوشمندانه عمل کنیم . تا بتوانیم اعتماد مردم را بدست بیاوریم. و این اعتماد سازی مستلزم است که  ابتدا اعضاء دبیرخانه بر این باور برسند . که می شود در محلات کار کرد و به هدف رسید. سپس تک تک حاضرین در این نشست 3 ساعته ،  نظرات خود را در خصوص چگونگی اجرای طرح و مشکلات موجود در محلات بیان نمودند. و در پایان پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد:

  • پس از ارسال دستورالعمل طرح توسط مقام بالا دستی اولویت بندی مشکلات بر اساس نظر سنجی مردمی در محلات انجام شود تا بتوانیم به تقویت فرصت ها در محلات و رفع تهدیدها بپردازیم.

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 141310
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن