• تاریخ انتشار : 1402/05/23 - 12:04
  • بازدید : 316
  • تعداد بازدید : 306
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

نشست آماده سازی زیر ساخت های برنامه پزشک خانواده در شرق تهران

نشست آماده سازی زیر ساخت های برنامه پزشک خانواده در محله کم بر خوردار هرندی

نشست  آماده سازی زیر ساخت های برنامه پزشک خانواده در شرق تهران

نشست  آماده سازی زیر ساخت های برنامه پزشک خانواده در محله کم بر خوردار  هرندی

 

 دوشنبه مورخ 23 مردادماه 1402 نشستی در خصوص برنامه ریزی زیر ساخت های برنامه پزشکی خانواده درمحله هرندی با حضور  دکتر خسروی معاون  فنی ، دکتر غلامی رئیس گروه  پایش و ارزشیابی دفتر مدیریت  شبکه وزارت بهداشت، دکتر طاهری کارشناس پزشک خانواده دفتر مدیریت شبکه،  تقوی رئیس گروه گسترش معاونت بهداشتی دانشگاه تهران ، دکتر مشایخ مدیر کل محترم سلامت خانواده و نظام ارجاع بیمه سلامت، دکتر میرزایی کارشناس مسئول  پزشک خانواده دانشگاه ایران،  دکتر شاهزاده فاضلی مدیر گروه گسترش معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی ، بدر خانی ،  اسم خانی کارشناسان گسترش معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی، در معیت دکتر فریدون فر و دکتر طاهری و نازنین اکبری  ، مهدی منیعی ، رئیس و معاون  و کارشناس مسئول  گسترش و حراست مرکز بهداشت شرق تهران، در محل ستاد مرکز بهداشت شرق برگزار شد. در ابتدای این نشست 2 ساعته  ، رئیس مرکز بهداشت شرق تهران درخصوص وضعیت موجود محله هرندی اعم از فضاهای فیزیکی (یک مرکزخدمات جامع سلامت ،یک پایگاه سلامت ضمیمه و یک پایگاه برون سپار) ،گزارش عملکرد در قالب محلات کم برخوردار و نکات مثبت و منفی محله مذکور توضیحاتی ارائه دادند. سپس رییس مرکز مدیریت شبکه وزارت بهداشت درباره وضعیت زیرساخت‌ها در راستای گسترش این برنامه  بیان کردند که لازم است در اجرای برنامه ، زیرساخت‌های لازم بر مبنای سرشماری و بلوک بندی در قالب پرونده الکترونیک فراهم گردد. (در واقع بعد از اجرای طرح تحول سلامت کلیه خدمات سطح یک در قالب پرونده الکترونیک ارائه ‌می شود). البته استمرار این خدمات نیازمند تامین هزینه‌های جاری پرونده الکترونیک است که در پیش‌بینی‌ها این امر لحاظ شده است.

وی افزودمی‌دانیم که برای گسترش پزشکی خانواده زیرساخت‌ها ۱۰۰ درصد نیست و در برخی نقاط شهری از جمله هرندی ممکن است مشکلاتی باشد ولی با این وجود می‌توان برنامه را شروع کرد.

ایشان در ادامه  اظهار کردند: راهبرد این است که مشوق‌هایی برای گیرندگان خدمت ایجاد کنیم که جمعیت به سمت بهره‌مندی از مزایای پزشکی خانواده بیایند. در این راستا کاهش پرداخت از جیب مردم یک بحث اساسی است که دولت پیگیر آن است. موضوع اولویت‌دهی در نوبت‌دهی و ارجاع صحیح بیماران مطرح است تا بیمار برای ارجاع به سطوح بالاتر مشکلی نداشته باشد.

وی در ادامه تصریح کرد: پیگیری بیمار توسط پزشک خانواده از برنامه‌های دیگر است تا بعد از دریافت خدمت توسط پزشک متخصص، بیمار رها نشود و ادامه روند درمانی توسط پزشک خانواده رصد شود. همچنین اگر بسته خدمتی ما جامع‌تر شود، استقبال بیشتر خواهد شد.

 سپس،  اعضاء با  نگرشی بر ، موقعیت  منطقه هرندی و جمعیت ساکن در  محلات این منطقه کم بر خوردار و منابع موجود مرکز بهداشت در این منطقه ،  مسائل و چالش های پیش رو در اجرایی شدن برنامه پزشکی خانواده در منطقه هرندی را بررسی و در نهایت پس از بحث و تبادل نظر موارد زیر در دستور کار گروه قرار گرفت :

  1. راه اندازی یک پایگاه سلامت دیگر در محدوده غربی محله هرندی
  2. انعقاد قرارداد بیمه سلامت با یک پزشک پروانه دار در شهر تهران
  3. تامین یک نفر نیروی مراقب سلامت-ماما توسط معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی
  4. تامین یک نفر نیروی مراقب سلامت توسط معاونت بهداشت دانشگاه شهید بهشتی
  5. راه اندازی سیستم ارجاع جهت بیماران (درحال حاضر در سیستم بهداشت  قابل انجام و در سیستم درمان درحال پیگیری می باشد.)

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی
  • کد خبر : 130349
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن