• تاریخ انتشار : 1402/08/20 - 14:49
روابط عمومی مرکز بهداشت شرق تهران

غربالگری دانش آموزان مدرسه روستای همسین

طبق هماهنگی قبلی و پیرو بازدید دکتر امیر علی فریدونفر رئیس مرکز بهداشت شرق تهران از روستا و مدرسه همسین  ، شنبه 20 آبان ماه 1402 ،  تیم 10 نفره  کارشناسان مرکز بهداشت شرق  تهران شامل : پزشک ، مراقب سلامت ،تغذیه ،سلامت روان و گروه شنوایی سنجی دانشکده توانبخشی ، جهت انجام معاینات صحت و سلامت و  غربالگری 38 دانش آموز،  مدرسه شهید ترکمن در روستای همسین در این مدرسه مستقر و معاینات غربالگری دانش آموزان را با حضور اولیاء و مربیان مدرسه ، ضمن آموزش به مادران دانش آموزان انجام دادند. و در پایان کار دانش آموزانی که از صحت و سلامت لازم و کافی بر خوردار نبودند. ضمن انجام مشاوره های لازم جهت پیگیری های درمان و رفع مشکلات جسمی به مراکز  بهداشتی ، درمانی ذیصلاح ارجاع داده شدند. گفتنی است مکمل های داروئی لازم شامل قرص آهن و ویتامین D نیز بین دانش آموزان توزیع شد.

• گروه خبری : اخبار بهداشتی,آرشیو اخبار,روابط عمومی,اخبار یاهویی,اخبار شهر سالم

0 تعداد نظرات